11. april 2014

Happy-mail-smash 2!

Her får I så lidt flere billeder fra min skønne Happy-mail-bog - du kan se de andre billeder fra bogen her

Det øverste billede er pennevennepost fra dygtige Pernille, som sendte mig en en helt fantastisk pakke med tydeligt turkis, elefanter og stjerner-tema. Hun arbejder i Broderi Moderne i Aarhus og har lavet en skøn turkis taske med læderstropper og fine origami-elefanter broderet på. Og udover tasken var der mange andre skønne sager - pakket fint ind og labels.

Næste billede er af min sidst modtaget pennevennepost fra Lotte, som indeholdt lidt forskelligt krea-hyggeting. Den højre side er blot en gammel stjernetegning jeg har sat i bogen dengang jeg lavede den - hvilket også gælder for den venstre side på næste billede. Til højre på tredje billede er kort, ophæng og den fine "kuvert" jeg modtog fra Maria i Spred-lidt-farveglæde-legen. Der var også en stor "dot-collage" med.

Det sidste billede er selvfølgelig en turkis-smash med en lille smule af den overvældende store pakke med primært papirlækkerier og kreadimser - fra Kreadamen Susanne. Se de skønne billeder af den turkise skat her 

Der er kun nogle enkelte sider tilbage i min Happy-mail-bog - som blot er den første af mange lignende smashbøger; for jeg elsker disse pennevennepost-lege. Det er så hyggeligt at modtage overraskelsespakker - men også utrolig hyggeligt at finde og lave ting til andre og sende fine pakker afsted til glade modtagere. Der er rigtig mange pennevennepost-lege i gang på instagram og her i blogverdenen - så det må da kunne mærkes lidt hos postvæsenet, der ellers mener, at vi sender alt for få breve.

10. april 2014

En lille kunstner

Disse tre små kunstmalere står på hylden over mit sybord. Smølfen har jeg haft siden gymnasietiden og den har stået fremme i vindueskarme, på skriveborde og hylder de mange forskellige steder jeg har boet. Da Magnus blev så stor, at han vidste, hvad en smølf er - har han lånt og leget med min malersmølf. Men nu er den tilbage i mit krearum og har fået selskab af barbapapa-pjuske og legokunstmaleren, som jeg så har lånt af Magnus.

Jeg har ellers ikke særlig meget "nips" stående, men bliver glad af at se på disse tre små kunstmalere, der med garanti kun laver skøn kunst :-)

Kan I have en dejlig og farveladerig dag!

PS - flere Happy-mail-billede kommer i morgen

9. april 2014

Happy-Mail-Smash!

Min lille A5-artjournal som jeg lavede "Brigther days" siden i midten af januar var fra start af tiltænkt billeder og ting, der gør mig glad - og nu er den næsten fyldt op med glæde og taknemmelighed! I stedet for en artjournal er den blevet til en smashbog med hilsner og småting fra de mange skønne pennevennepakkepost jeg har modtaget de sidste par måneder.

Som jeg har nævnt et par gange så er jeg med i to pennevennepost-lege på instagram. Den ene består i at vi er gået sammen 12 personer, der på skift sender to pakker til hinanden hver måned i et halvt år - så jeg sender to og modtager to pakker hver måned. Den anden er mere simpel, da vi blot er seks personer i en gruppe, der sender en pakke til de fem andre - det er Dorthes Spred-lidt-farveglæde-legen, hvor jeg sendte de andre regnbuebøgerne. Dertil har jeg også lavet et par kreabyt, hvor jeg har sendt tegninger til andre og de har sendt en hyggelig kreapost retur.

Det første billede er af min første pennevennepost som blev sendt helt fra Canada, da Anne var derovre i januar, hvor hun skulle sende til mig. Det næste billede viser vist ret godt, hvor overvældende pakken fra Kristina var. Hun havde forelsket sig i en af mine tegninger og sendte en kæmpe pakke retur med en masse skønne krealækkerier. Det tredje billede er af nogle af de ting, der var i pennevenneposten fra Maria - og det næste er fra Louise. Disse to pakker fik jeg samtidig og var begge hyggelige at åbne med flere små pakker i.

Det sidste billede består af to pakker jeg har modtaget. Til højre er brevet fra Sanne som gerne ville have en kopi af den opgavebog jeg har lavet til Magnus (og som jeg stadig mangler at vise på bloggen!) Til venstre er lidt af det som jeg fik fra Laila i pennevennepost, som også indeholdt turkis stjernekrymmel.

Happy-mail-siderne er rigtig hyggelige at lave og det er virkelig dejligt at kigge i sådan en smashbog - fuld af farver og glæde; for jeg bliver glad af at bladre i denne bog.

For at det ikke skulle blive for overvældende i denne omgang - så må I vente med at se flere sider fra denne bog til i morgen.

Kan I have en dejlig onsdag derude :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...