7. juli 2014

Mandags-drengetøj og fødselsdag!

Magnus har fødselsdag i dag - 6 år! Pt. er han det ældste barn i børnehaven og han glæder sig SÅ meget til at begynde i skole. Han har fået skoletaske af bedsteforældrene i lørdags og har efterfølgende gået rundt med den, åbnet og lukket den, spidset blyanter og tegnet efter lineal (fyldt penalhus fulgte med tasken). Jeg skal nok springe flosklerne over - men i stedet vise disse billeder fra i morges jeg hurtigt tog inden drengene skulle i børnehave.

Begge i 100 % hjemmesyet drengetøj - og spritnye "fødselsdagsshorts" med røde detaljer syet i aftes. Der er en milliard små myrer på stoffet, men det er skøn poplin og drengen er tilfreds med dem. Dog vil han stadig gerne have dem lidt kortere (jeg har ellers lavet dem kortere end de nye "ynglingsshorts", men til gengæld sat linning på disse ...) T-shirten er en af mange jeg har syet om af fars band t-shirts (ikke vist før så må hellere lave et indlæg om dem)

Alfred er i et skønt sæt, der igen giver minder tilbage fra den første Boys Month i 2010, hvor jeg havde t-shirten som giveaway. Bukserne er fra en anden tema-måned: Brugt-til-nyt, hvor jeg syede en masse tøj til Magnus af fars aflagte tøj. Disse knickers er næsten lange bukser til Alfred, men sidder ellers godt på ham og dem kan han bruge et par år endnu (til de faktisk bliver til shorts engang!)
Også kan I lige få et billede af de små kagehapsere som vi havde med i børnehaven i dag. Økologisk orangechokoladekage og lige et stjerne-touch med udstanset vandmelon. Ret simpelt, men kreativitet og tid gav ikke plads til mere, da vi også havde venner til spisning i går (og igen i aften) - nemme at lave og de smager skønt. Desuden kom der efterfølgende små flag i hjørnet af hvert stykke så det så lidt mere festligt og fødselsdag ud.


Tilføjelse: hvis I skulle være i tvivl, så råber de HUURAA! på det sidste billede :-)

9 kommentarer:

 1. Skønne drenge, skønne kager!
  Og stort tillykke med 6-års fødselsdagen :-).

  Myrestoffet er jo en af mine favoritter, så jeg har også et indlæg i støbeskeen, hvor det spiller en rolle ;o)!

  Rigtig dejlig (fødsels)dag til jer :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maj. Ja, det er skønt stof, men man kan godt blive lidt bims af at se på så mange små myrer-prikker! ;-)

   Slet
 2. Dejligt drenge du har, og tillykke med den store. Kan godt forstå han glæder sig til at komme i skole. Det bliver super spændende.

  SvarSlet
 3. Tillykke! :)
  - det er da stort, at få skoletaske og skulle starte i skole!

  Det er nogle super fine og kreative kager! - og så lyder det ret lækker med orange chokolade kage, det må vi vist prøve en dag.

  SvarSlet
 4. Tillykke.,... sikke et par skønne drenge

  SvarSlet
 5. Tillykke med drengene, de ligner nogle som har krudt i måsen

  SvarSlet
 6. Tillykke! Fine stjerne-mor kager! :-) Og hvor er det bare nogle skønne drenge du har!

  SvarSlet
 7. Hurraaaa og tillykke med drengen! Det ser så fint ud, både shorts og kager.. Uhm :-)

  SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...