23. juli 2014

BM2014: Update 3

Endnu en skøn sommeruge er gået - og det er endnu engang tid til at samle op på alle de skønne drengeting, der er blevet vist frem af de mange deltagere i Boys Month 2014. Har du ikke set de andre BM-Updates, så er der masser af fantastisk inspiration i Update 1 og Update 2

Der er nu 52 deltagere på listen - og flere er stadig velkommen til at være med her den sidste uges tid. Skriv blot en kommentar eller mail til mig.

Først får I lige et link til en fantastisk forvandling fra tøset cykel til en sej drengecykel - se her (kom ikke med i sidste update)


Trods varme og sommerferie der skal nydes sammen med familie og venner - så har I alligevel haft tid ved symaskiner og med strikkepindene m.v. til at kreere og vise følgende fine ting til heldige drenge:

16. JULI

17. JULI

18. JULI

19.+20. JULI
Vaskepose // Bluse // Bukser // Skjorte
Voksentrøje (billede mangler)

21. JULI

22. JULI

Temaindlæg:
Snoretoppen: Bukser og Tæpper
Hverdagen på vrangen: Bukser
Fru Flittig: Bukser og shorts
Klumpens mor: Bodyer
Mrs. Knit: Strikkede veste + Cardigans og trøjer
Savværksvej: Opsamling BM2014

Næste - og sidste BM2014-Update kommer d. 31. juli

2 kommentarer:

  1. Er så glad for at du laver disse skønne opsamlinger - det giver et super overblik og masser af samlet inspiration :-))))

    Ja, pyyyha, sikke en forfærdelig hede...nu må det godt snart blive en smule køligere! ;-) KH fra Aalborg

    SvarSlet
  2. Sikke nogle skønne ting, I har lavet! Jeg nåede ikke at lave drengeprojekter i den forløbne uge, så det er skønt, at jeg kan hente inspiration her! :-)

    SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...