8. juni 2014

Invitationer til drengefest

Magnus skal begynde i skole til august! Min lille dreng bliver 6 år i begyndelsen af juli - og nu er der lavet invitationer til vennerne i børnehaven til en sej drenge fødselsdag. Ja, Batman er stadig et hit hos drengene selvom antallet af øvrige superhelte, ninjaer m.v. er næsten uoverskulig at følge med i. Det er nu moderen, der har valgt Batman-temaet, da det er noget nemmere end f.eks. Avengers! Magnus er nu ganske tilfreds og planen er at vi skal lave en masse flagermus til at hænge op i haven. Der skal selvfølgelig masker og kapper til - men jeg skal lige være færdig med 42 eksaminationer. Derefter har jeg omkring en uge til fødselsdags-forberedelser.

Jeg har ikke prøvet at lave pop-op kort før, men det er nu ganske sjovt og flagermusen er blevet fin omend jeg lige skulle afprøve nogle forskellige vinger. Desværre kan bedstevennen ikke komme, men Magnus mente nu alligevel, at han skal have en invitation.


5 kommentarer:

 1. Hvor er de bare skønne! Du er en sand mester til den slags. Og det er specielt, når de når skolealderen. Lara starter også. Tænk, som tiden går.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare fine eller seje, som Magnus sikkert vil have sagt. Du er nu altså bare så dygtig til at lave de her tema fødselsdage.
  Pøj pøj med de sidste retteopgaver, derefter kan du vidst godt trænge til en velfortjent sommerferie.

  SvarSlet
 3. Hvor er de fede. Det er en super fin invitation :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare seje!!! Respekt :-)))) Det skal nok blive godt - og held og lykke med de MANGE retteopgaver; der bliver noget at se til.....

  SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...