2. februar 2014

En travl uge - og en vinder!

Så gik dén uge! Som jeg skrev i sidste uge, befinder jeg mig en del i Viborg, hvor jeg har to undervisningsjobs - og derfor har denne uge været meget præget af forberedelse til undervisning, rette opgaver og selvfølgelig selve undervisningen - samt udfordrende kørsel i vintervejret fra Hørning til Viborg. Selvom jeg selvfølgelig er en meget ansvarlig billist, som kører efter forholdene - så endte jeg i torsdags alligevel (relativt udramatisk) en tur i grøften, hvor bilen endte med fronten mod kørselsretningen. Men jeg kom hjem og fik hentet drengene - også afsted igen mod Viborg igen, hvor vi har været hos mine forældre fra torsdag aften og dermed en væsentlig kortere køretur fredag morgen på job.

Både de mange timers kørsel og rigtig megen læsning, som jo skal læses på en anden måde når man er underviseren, tilrettelæggelse af undervisningen og øvrige arbejdsopgaver - ja, så har der ikke været tid eller energi til så meget andet. Det er dog blevet til et par sider i min artjournal, en lille opgavebog til Magnus og en smule syning (nøj, det er længe siden jeg har syet!) Også er der også et billede af min januar-pennevennepakkepost, en hyggelig instagram-leg, hvor man både sender og modtager en overraskelses pakke hver måned. (billederne er fra @turkisshop og ikke alle fra denne uge) 


Og nu er det vist på tide at finde en vinder af min giveaway. Tusind tak til alle jer, der har deltaget og de mange søde kommentarer I har skrevet.

Magnus har valgt, at: Lola skal have min håndlavede "junkbog". 
Skriv en mail til mig med din adresse på turkis@live.dk :-)

Til jer andre, som godt kunne tænke jer en af mine smash-art-junk-bøger, så er jeg i gang med at lave nogle flere, der kommer til salg. De vil alle være helt unikke og der medfølger selvfølgelig en startkit/goodiebag. Da jeg udelukkende bruger genbrugspapir til bøgerne - så er der ikke så mange udgifter forbundet med at lave dem og derfor vil priserne også blive derefter :-)

Fortsat rigtig dejlig tøvejrs-søndag til jer alle derude :-)

1 kommentar:

  1. Yay! Jeg havde netop bestemt mig for at købe en af de smashbooks de har i netto i denne uge, men din er da så meget sejere!! Tak Magnus! :-) Jeg skal også snart undervise - for første gang siden jeg blev PhD studerende, tror det blive hårdt. :-)

    SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...