14. januar 2014

Januar = oprydning!


Januar er typisk måneden, hvor man starter på en frisk og prøver engageret at ændre sin tilværelse eller "bare" sig selv - kaster sig ud i nye udfordringer og prøver kræfter med nye projekter. Som led i denne forandringproces er der også mange, der med stor iver begynder på diverse oprydning, udsmidning og organiseringsprojekter - hvilket januar tilsyneladende er katalysator for, da det er den første måned i et nyt år og ved at begynde med initiativrige og positivt ladede aktiviteter, kan man håbe på, at det vil have en afsmittende virkning på resten af året.

Og nu tror I sikkert, at jeg vil fortælle om mine idérige og vidtrækkende planer for januar og de følgende måneder - men dér må jeg skuffe jer! Jeg har ingen 365-projekter, uge eller måneds-aktiviteter jeg umiddelbart regner med at deltage i. Jeg har skam bare langt om længe fået ryddet lidt op i drengenes aflagte tøj, sko m.v. - og i dag lavet en lille IG-shop: @brugbartbutik Indtil videre er det primært Alfreds tøj m.m. jeg har fået taget billeder af, men der kommer løbende flere ting - også andet end drengetøj :-)

Jeg har jo allerede en anden IG-shop - nemlig @turkisshoppen som jeg også regner med snart at få opdateret med helt nye ting. Nemlig håndlavede smash/junk/artjournals - og det skal I nok få meget mere at vide om ;-) Som lovet får I også snart en masse billeder af mine egne bøger, hvor jeg især har arbejdet meget med min artjournal de sidste dage - men det kniber med dagslys til at få taget ordentlige billeder.

Kan I have en dejlig tirsdag
og pøj pøj med jeres januarprojekter ;-)

2 kommentarer:

  1. Lidt oprydning er altid godt. Vildt du kan holde styr på alle de IG profiler, kan lige overskue den ene jeg har :)

    SvarSlet
    Svar
    1. På iPad kan jeg være logget på alle tre samtidig - men ja, det er da lidt bøvlet. Synes bare ikke, at der skulle brugt tøj på turkisshoppen så der måtte en ny til ;-)

      Slet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...