29. august 2013

Sensommer og tanker om "bloglivet"

Fra mit dejlige kontor/krearum ser jeg ud på en stor sommerfuglebusk, der i den sidste tid har været fuld af sommerfugle. I dag er det imidlertid overskyet og ingen sommerfugle at se i busken - men I skal da ikke snydes for dette solskinsbillede.

Jeg kan personligt godt lide denne sensommertid og overgangen til efterår og derefter vinter. Efter et forår med udlængsel og glæden over flere lyse timer og tiltrængt varme og grønne omgivelser - så byder efteråret på vind i håret, smukke farver og atter fordybelse med indesysler.

Som jeg skrev forleden om stilstanden på bloggen - så er jeg rigtig glad for min blog, men det er ikke kun min egen blog jeg er glad for. At have en aktiv blog åbner nemlig også døre til mange andre ting, der direkte eller indirekte har noget med ens blog at gøre. For mit vedkommende er jeg blevet overvældet af de mange, der har kontaktet mig og heraf har jeg fået mange personlige og skønne bekendskaber.

I går besøgte jeg søde Stine, som har været igennem en meget hård periode i sit liv, men med glæde kunne jeg se og mærke på hende, at hun atter er ved at få fodfæste og gradvist mere energi til at komme videre og i den helt rette retning for hende. Tak for et dejligt besøg Stine - og du er jo også altid velkommen her :-)

Julia besøgte jeg forleden for at se hendes nye fine lejlighed - vi var næsten naboer før, men nu er vi begge flyttet. Dejligt at vi alligevel stadig kan ses. I morgen glæder jeg mig til at besøge dygtige Eva, der har en gave til mig - jeg ved, hvad gaven er og den er så fin ligesom alt andet hun laver. I skal selvfølgelig nok få billeder snart. I næste uge skal jeg besøge skønne Anna og det kommer I til at høre meget mere om ;-)

Jeg er utrolig glad for alle disse og mange andre personlige relationer min blog har givet anledning til. Dertil har min blog affødt en række spændende muligheder for samarbejder fra mange forskellige kanter. Derfor betyder min blog meget for mig - og nu ser det endelig ud til, at jeg kan få gang i bloggen igen.

Tusind tak fordi I kigger med hos mig 
- og tak for alle de søde hilsner I har skrevet til mine seneste indlæg.

24. august 2013

Hamaperlerier - for drenge

Der er intet tøset over disse fine figurer som Magnus har lavet!

Ja, han er en rigtig superhelt-StarWars-dreng og han har hygget sig rigtig meget med at lave disse fine "drenge-perlerier". Jeg synes, at det er fantastisk, at han er så glad for at lave ting med hama-perler og han kan fordybe sig længe med at lave flotte geometriske mønstre i fine farver (men som jeg ikke lige har billeder af pt...) 

Disse figurer med genkendelige logoer og figurer har vi blot googlet os til - og jeg har hjulpet lidt med at tælle, hvor mange perler der skulle være et par steder, men ellers har han faktisk lavet dem selv. De er blevet rigtig fine og han har hele tiden lyst til at lave flere - så nu har jeg lavet en plads til ham i mit krearum/kontor, hvor der er perler (sirligt farvesorteret) og plader klar til hans næste projekt.

Efter en dag med højt tempo og vilde lege i børnehaven, så er det rart med lidt fordybelse og ro - samt mulighed for at være i fred for lillebror for en stund, for Alfred skal helst ikke i nærheden af perlerne. Når jeg har mulighed for det, så sidder jeg sammen med ham og det synes vi begge er superskønt.

Billederne er taget i mit lille fotostudie, men jeg har eksperimenteret lidt for meget med kameraindstillingerne så de er desværre ikke blevet helt så skarpe og ensartede som jeg kunne ønske mig. Det er både spændende og frustrerende at øve sig med kameraet og lyskilder m.v. - men jeg bliver gradvist bedre eller i hvert fald mere bevidst om de forskellige indstillingsmuligheder ...

Jeg er også selv i gang med hamaperlerier
- men det må I vente med at se billeder af! 

21. august 2013

Stilstand og travlhed

Ja, bloggen har været gået næsten i stå og jeg synes, at det er svært at komme i gang igen. Jeg er rigtig glad for min blog og derfor ærgrer det mig, at jeg ikke har formået at holde den opdateret som den ellers har været i de tre år den har eksisteret. 

Det er ellers ikke fordi, der ikke har været potentielle spændende indlæg at skrive - men ja, de er bare ikke kommet længere end til en kladde eller i hovedet. Men nu vil jeg altså blogge igen - for jeg savner min blog! På trods af den manglende aktivitet, kommer der nye læsere til næsten hver dag - så nu er det da vist på tide, at alle jer nye læsere også får nogle nye indlæg :-)

Jeg har travlt med jobsøgning og håber selvfølgelig snart at få mere ro på hverdag og fremtid, når jeg forhåbentlig lige om lidt begynder på nye spændende udfordringer på en ny arbejdsplads. Mens jeg fordriver den pinagtige ventetid før jeg får svar på ansøgningerne - er jeg i gang med et noget andet meget spændende. Det er et omfattende, men skønt og langsigtet projekt - som I måske kan gætte jer til, men som jeg vil vente med at fortælle mere om ... 

Billedet viser et smugkig fra mit netop etablerede mini-fotostudie. Spændende ikk´? ;-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...