13. september 2013

Bittesmå hjerter

Ja, det er en almindelig knappenål, der ligger ved siden af!
I går var der lidt julestemning på TURKIS-shop siden, hvor jeg viste de nye øreringe med små rød/hvid flethjerter lavet af minihama - supersøde, men hører sig nok mest til juletiden.

Hjerterne er ikke så nemme at lave da de ikke kan laves på standard stiftplader - men nu har jeg også lavet disse bittesmå hjerter i lyserød og turkis. Der skal nok komme flere farver - selvfølgelig røde og måske neonfarver. Hvis du skulle have et par øreringe med hjerter - hvilken farve kunne du så tænke dig?

Også er det jo blevet fredag d. 13.! Hvorfor er det, at sådan en dato virker skræmmende? Tænker du over datoen eller er det bare en fredag som alle andre? Ligegyldig hvad du synes om datoen - så kan du i dag fra kl. 13 til i morgen kl. 13 bestille med fri fragt i shoppen. Så kig ind og lad dig ikke skræmme af 13-tallet ;-)


God weekend :-)

1 kommentar:

  1. Nu ved jeg ikke om du bruger en lille metalform til hjerterne. Eller skal du jo prøve at bruge en lille kage-udstikker smurt med lidt olie. Så er de forhåbentligt lidt nemmere at lave.
    Men fine ser de ud. Hav en dejlig aften.

    SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...