9. maj 2013

Geometriske træklodser til lillebrorNår man har en storebror med en masse legetøj som er gemt til lillebror (- og en masse spændende legetøj, der bestemt ikke er ment til små fingre) så er det ikke så tit at Alfred får nyt legetøj. Men nu er der kommet en kasse med posten fra ABCleg.dk - og i kassen var der disse fire trækasse med dertilhørende fine geometriske træklodser.
Ligesom de fleste andre tumlingen omkring 1-2 år kan Alfred godt lide at flytte på ting fra et sted til et andet - og tilbage igen, gentagende lege, der udføres med stor koncentration og tydelig udvikling af finmotorikken.

Hjemme hos farmor har alle børnebørnene leget med en plastikspand med et låg med huller i forskellige former passende til primærfarvede plastikklodser. Den fungerer fint efter hensigten og børnene er glade for den - meen "øko-drengemoderen" foretrækker klart naturmaterialer og synes selvfølgelig, at denne "klassiske puttekasse" i træ er væsentlig bedre og temmelig meget kønnere end plastikudgaven ... 


Da pakken kom til Alfred var der imidlertid disse fire trækasser i, men det gør skam ingenting - for både kasser og klodser er lavet i fint træ, hvor det især er fint med kontrasten mellem klodserne og kasserne. Der er tre klodser i hver kasse på billederne og dermed lidt ekstra klodser. Som et ekstra plus, er der en stjernekasse og skønne stjerneklodser ;-)

Som forventet blev Alfred meget glad for at få noget nyt legetøj og han er skam meget bevidst om, at det er hans legetøj! Storebror må dog godt låne dem lidt og hjælpe med de svære klodser.
Dette er et sponsoreret indlæg, men teksten og meningerne er mine. Jeg skriver kun om produkter jeg selv kan anbefale

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...