11. marts 2013

Cirkler


Som om jeg ikke har travlt nok for tiden, med rigtig mange timers krævende forberedelse til undervisningen af mine to danskhold, faglige møder og kreative projekter - så får I lige en teaser til endnu et lille projekt jeg er i gang med og som I snart vil få meget mere at vide om :-)

Nå ja, også har vi rigtig meget at se til med flytningen! Det er lidt svært at få det hele til at gå op i en højere logisk enhed - f.eks. ser det desværre ud til, at drengene skal afleveres to forskellige steder, da der ikke er en vuggestueplads i den børnehave, hvor vi gerne vil have at Magnus skal gå, æv æv ... Tidshorisonten er også ret presset og der er flere ting, som virker lidt uoverskueligt lige nu - men det lykkes forhåbentlig alligevel på en eller anden måde ...

Selvom vi har travlt så synes jeg, at vi er gode til at stoppe op og finde tid til hinanden - og vi er især gode til at hygge os og bare være sammen. Derfor er der andre ting, som der ikke er tid til i øjeblikket og ja, det er blandt andet bloggen, der er blevet nedprioriteret - men det har nu også noget at gøre med, at jeg ikke har så meget nyt at skrive om og indlæg om travlhed er vist ved at præge bloggen ... Så forhåbentlig kommer der snart mere spændende og kreative indlæg igen :-)

God mandag derude og en dejlige uge!

2 kommentarer:

  1. Haha, just like me...always too many projects at once...! ;) Have a great week! xo

    SvarSlet
  2. Som skrevet før, vi er her også når du igen får tid til at blogge.
    Lyder spæende med med endnu flere nye ting;-)

    SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...