1. februar 2013

Lidt færdigt


Da jeg pakkede sidste fredag - troede jeg, at det ville blive en skøn og produktiv kreaweekend og jeg nåede  da også at lave dette indlæg med teasere til nogle af weekendens mange projekter. Lidt fremsynet - satte jeg dog selv spørgsmålstegn ved omfanget af produktiviteten.

Jeg var taget tidligt over til mine forældre lørdag morgen sammen med drengene, men min mor var sløj og Alfred var en rigtig pilfinger og drillepind - så det var ikke meget jeg fik lavet. Dog var jeg et smut i den lokale stofbiks og kom til at købe et nyt kjolemønster+stof til en test - hvilket betød et ekstra punkt på den lange og temmelig urealistiske to-do-liste ... Men jeg fik klippet og syet en tilfredsstillende testkjole (øverste til venstre). Jeg blev også færdig med to bluser til Magnus - ræveblusen jeg klippede sidste kreaweekend (dog mangler stikning i halsen og oplægning) og en billebluse, som Magnus selv var med i Stof &Stil og vælge stof til for hmm længe siden, men nu er den så endelig færdig! 

Nederst til venstre er en næsten færdig jakke til Alfred i støvet blå uldfilt og interlock fór. Der mangler kantbånd og knapper - meen så blev det jo søndag og Magnus havde høj feber fra morgenstunden og jeg havde en trykkende hovedpine og en anelse om, hvad der var på vej ... Jeg fik klippet til nogle af de øvrige planlagte projekter, men ellers blev der ikke udrettet noget kreativt søndag og ja, så har jeg ligget med bihulebetændelse siden ...

Dog fik jeg påbegyndt et nyt evighedsprojekt - et anderledes og udfordrende et, men det må I vente med at se til jeg rent faktisk kan vise lidt progression i det ... God weekend :-) 

2 kommentarer:

  1. Jeg er helt pjattet med "rævestoffet", hvor har du det fra? :)

    SvarSlet
  2. Det er fra Stomming og findes i to farvevarianter

    SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...