31. juli 2012

BM2012: Update 4 & Afslutning

Så er det blevet d. 31. juli - og sidste dag af en helt fantastisk Boys Month! Hvor har I bare været flittige, engagerede, søde og ikke mindst kreative - med alle de skønne drengerelaterede indlæg, der er blevet lavet i løbet af juli 2012. Jeg synes virkelig, at det har været en utrolig inspirerende og dejlig drengemåned, hvor jeg har stiftet bekendtskab med en masse nye drengebloggere og fået fint selskab af en masse garvede BM-bloggere.

Dette er den sidste BM-Update for Boys Month 2012 - og sikke en afslutning på måneden med en masse skønne drengeindlæg:
EDIT - HOV! Fik ikke Annas skønne ting + Anneli´s bukser med i første omgang,
men dem skal I bestemt ikke snydes for!


Se også alle de andre skønne BM-indlæg i 

*Tusind tak*
for den store opbakning til at det er blevet endnu en fantastisk Boys Month
En stor tak til alle 46 skønne bidragydere, der har lavet alle disse fine drengeting.

Tak for alle jeres mails og søde kommentarer.
Jeg har desværre ikke haft tid til at skrive kommentarer på alle de skønne drengeindlæg, men der skal nok komme nogle hilsner til jer i den kommende tid :-) 

Jeg vil snarest få opdateret Boys Month-siden
også vil jeg løbende få lavet pinterestsiden færdig - og når der er blevet pinnet fra alle BM-blogs så vil det blive en en helt utrolig inspirerende samling af drengeting; en sand guldgrube for os kreative drengemødre :-) 

Boys Month 2013?
Ja, kunne det ikke være skønt, hvis vi kan fortsætte med at afholde Boys Month hvert år. Det er imidlertid et meget omfattende og tidskrævende projekt - men også utrolig berigende, spændende og hyggeligt. Derfor håber jeg meget på, at jeg vil kunne afholde Boys Month igen til næste år
- men jeg kan ikke love noget!


BM2012: Tema - Striktrøjer

Efter en uge med rigtig sommervejr - temperaturer over 20 og masser af solskin, så ser det ud til at vi skal have en uge med gråt og koldt vejr ... også kan det jo være at der bliver brug for en lidt varmere trøje omend flere af disse forhåbentlig er for varme!

Men her er i hvert fald 7 skønne strikkede drengetrøjer


30. juli 2012

Vinder af Avesjov knickers!

Beklager forsinkelsen - men nu har jeg talt og fået hjælp fra random.org til at finde en vinder af de skønne Avesjov knickers.
Der var 153 deltagere - og 376 lodder i spil
Vinderloddet blev nr. 158 - og det sidder heldige Lisbeth med.
**TILLYKKE!**

Lisbeth du skal sende en mail til Tamra på stormensmor@gmail.com
Så kan I aftale størrelse, farver og lommer.
Jeg vil gerne have et billede af de valgte vinderknickers - så send mig gerne et link :-)

***
OBS!
Den sidste BM-Update er udskudt til i morgen
- så drengeindlæg fra i dag også kan nå at komme med

BM2012: Drengeblog - Lille Krokodille

Sophie er den norske kvinde bag den skønne blog Lille Krokodille

Om sin blog skriver Sophie:
Jeg heter Sophie og er mamma til to skjønne gutter som fyller 1 og 3 i august. Jeg synes det er morsomt å lage ting og syr mest til guttene mine (fordi gutter også skal ha morsomme, fine, spesielle klær og ting) og litt til meg selv, mannen min eller andre når tiden strekker til. På bloggen min, Lille Krokodille, viser jeg det jeg syr (og litt andre ting av og til) - velkommen innom :-)

Du kan vinde en fin hue eller mønster på samme hos Sohpie

Tak Sophie for din deltagelse og bidrag til Boys Month


29. juli 2012

Masser af striber!

Jeg har været tidligt oppe i dag - og fik dermed mulighed for at få klippet og syet lidt tøj til Alfred. Og ja, det er blevet en stribet omgang! Det er minsandten blevet til endnu to bodyer! De er ganske hyggelige at sy når lige man er kommet i gang med dem :-) Den blåstribede er syet af min gamle bluse som jeg har haft gemt længe fordi jeg synes, at det er nogle fine farver, men ikke vidst, hvad jeg skulle sy af den. Den sort/hvide er nyt stof og har fået detaljer med turkis og orange. Der er et orange mærke i nakken på dem begge. 
Og af to små stribede stofrester er det blevet til to par bukser; et par smalle lange - og et par korte ballonbukser. Strygning var der dog ikke lige tid til, så det er noget krøllet stribet tøj!

28. juli 2012

Endnu en uglebody

Ja, så fik jeg lidt sytid og fik syet endnu en body til Alfred. Denne er syet i jersey fra stof&stil, hvor den friske grønne rib passer godt til den muldvarpebrune (ser mørkere ud på billederne)

Der er kommet lidt aftensol med på billedet og farverne snyder lidt. Jeg har justeret lidt i mønsteret i forhold til den første body, men overordnet er det er fint mønster (Ottobre 1/2006)

Mærket i nakken er mindre vellykket da jeg er kommet til at stikke ned for tæt på kanten. Men ideen er nu god nok, - det skal bare gøres pænere næste gang :-)

Homemade drengegarderobe

Dette er i sandhed et "feel good" og blæreindlæg - for jeg har nemlig taget billeder af Magnus´ garderobe, som består af ca. 95% tøj syet af hans mor; fra inderst til yderst - boxeshorts til overtøj. Og hvor er det egentlig lidt vildt, at jeg har syet praktisk talt alt hans tøj! Når det sådan bliver fotograferet samlet virker det - ja, lidt vildt ...

Jeg begyndte at sy tøj til Magnus da han var et halvt år og fra han var omkring 1 år har jeg syet alt hans tøj bortset fra uldbodyer og flyverdragter m.v.

Det eneste, der ikke er hjemmesyet på billedet er de to poloshirts i midten, en sort spiderman t-shirt, en AC/DC t-shirt, uldundertrøjer og strømper.

Resten kan du se billeder af herunder - hvoraf det meste tidligere er blevet vist i forbindelse med at jeg har syet det - samlet under Tøj til Magnus. Det er ikke alt hans tøj, der er kommet med på billederne - så derfor står der +antal, hvis der mangler noget.
Billederne er desværre taget på en af sommerens mange gråvejrsdage - derfor nødvendigt med lidt irriterende belysning selvom de er taget om dagen. Det er selvfølgelig heller ikke nemt at tage billeder ind i et skab ...

Ja, sådan ser en hjemmesyet drengegarderobe ud :-)

27. juli 2012

Husk de skønne BM-giveaways!

På søndag kl. 16.00 er det sidste chance for at deltage i lodtrækningen om de skønne knickers fra Avesjov. Søndag aften vil jeg så offentliggøre den heldige vinder.

De fleste af de øvrige BM-giveaways bliver også trukket en af de næste dage - så skynd dig at tilmeld dig, der er virkelig mange fine drengerelaterede ting du kan være heldig at vinde!

Se listen over de øvrige BM-giveaways 
(OBS nogle er allerede udløbet!)

Rigtig god weekend allesammen :-)

Uglebody

Jeg har ellers sagt, at bodyer er noget af det eneste jeg ikke gider sy til drengene ... Men nu har jeg syet denne til Alfred og er den ikke blevet fin! Skønt turkis uglestof og orange rib.

Og den sidder godt på ham og med lidt plads til at vokse i. Jeg skal vist i gang med at sy flere og har også forskelligt jersey liggende, som kunne være fint til formålet - det er mere tiden til at sy det kniber med desværre ... Men lidt får jeg da lavet :-)

BM2012: Drengeblog - Mum22boys

Disse fine drengesager finder du på Pias drengeblog - Mum22boys

Om bloggen skriver Pia:
Jeg er den heldige mor til to glade drenge, hvilket også præger indholdet på min blog. 

At jeg også kunne sy opdagede jeg (desværre!) først under min anden barsel i 2011, hvor også min blog blev "født". Siden da har symaskinen ikke stået stille...Indtil videre er det primært bukser, drengene nyder godt af. 

Jeg elsker at hente inspiration både via Blogland og Pinterest - og har altid hovedet er fuld af idéer! Bloggen hjælper mig med at gøre nogle af dem til virkelighed inden en hektisk hverdag med bankjob, børn, bleskift og pt. også byggerod "begraver" dem... 

Vil du vide mere - så klik forbi min blog - du er meget velkommen! ;o)


Tak Pia for din deltagelse og bidrag til Boys Month


26. juli 2012

En hurtig t-shirt

Af resterne fra Magnus' t-shirt har jeg syet en næsten identisk mini-udgave til lillebror. Jeg har dog ikke lavet ribrouleau og halsen er lavet større og med bred rib til drengen, der ikke kan lide at få noget over hovedet. Nu har han da lidt sommertøj - men sommeren fortsætter forhåbentlig lidt endnu så der er brug for mere!

Baby sommerbukser

Endnu et par ternede bukser til Alfred af tynd bomuld, masser af vidde, men lidt kortere end almindelige bukser. Det er nogle simple bukser, men med fine detaljer - dobbelte læg i siderne og oplægning med grossgrain bomuldsbånd, der skjuler den overlockede kant og giver en rigtig fin afslutning. Løbegangen i taljen er også lavet lidt anderledes.

Det er blevet nogle fine og luftige babybukser til disse varme sommerdage. (også blev det andet af de to nye projekter også færdige)

BM2012: Drengeblogger - Mor med mere

Pernille er Mor med meget mere, hvilket understreges af hendes blog af samme navn

Her er Pernilles præsentation af sin blog:¨
Jeg hedder Pernille og skriver på bloggen Mor Med Meget Mere. Jeg er mor til to skønne drenge-basser på 4 og knap 1 1/2 år og gift med Anders. 

På bloggen skriver jeg om det der rører sig i min (om)verden, både det at være mor, men også mange andre ting.. (deraf navnet Mor Med Meget Mere)


Jeg elsker at være kreativ og ville ønske jeg havde meget mere tid til det! Mit hoved summer konstant af ideer, heldigvis kan jeg bruge nogle af dem på mit arbejde i stedet.. Jeg bruger blandt andet meget af min tid på at sy, brodere, indrette, lave mad, bage, læse blogs, blive inspireret og snakke :o)
Du er meget velkommen til at kigge indenfor i mit lille univers! 


Tak Pernille for din deltagelse og bidrag til Boys Month

25. juli 2012

BM2012: Tema - Udklædning

Hjemmelavet udklædningstøj er bare skønt - og her er 9 fine eksempler


Godt med optimisme


For en måned siden lavede jeg denne "optimistiske sommerbody" til Alfred
Det meste af juni og de første tre uger af juli har jo ikke just været særlig sommerlige med masser af regn, kold vind og temperaturer omkring 15 grader
MEN - nu er det da så sandelig blevet sommer, varmt og solrigt!

Problemet er så bare, at jeg ikke var optimistisk nok til at sy mere end denne ene sommerbody - så nu mangler han akut sommertøj! En t-shirt og bukser er på vej gennem symaskinen - og mere ligger klar til at blive klippet og syet snart, for det er jo nu, at det skal bruges!

BM2012: Drengeblogger - Stjernepus

Endnu en ny drengeblogger og med en skøn blogtitel: Stjernepus 

Nannas præsentation af sin blog lyder således:
Velkommen til Stjernepus, min verden af kreativitet. Har for nogle måneder siden taget turen til blogland, og hvilken fornøjelse. Oprettede straks min blog Stjernepus, da jeg bare måtte være med i denne krea-verden. Er blevet så inspireret af alle i de fantastiske blogs rundt omkring. Håber også at kunne inspirerer jer derude.
Nyder lige nu livet på barsel med vores første barn, lille Oscar fra april 2012. Det er også projekter til ham, der har fundet min kreative side frem igen. Jeg er bedst ved min symaskine, men ja er jo blevet inspireret til mange andre ting også, så der er ved at være en god To Do liste med hyggelige ting. Kig forbi, og smid gerne en kommentar :-) Det er nu lidt hyggeligt.
Kh Nanna


Tak Nanna for din deltagelse og bidrage til Boys Month

24. juli 2012

Passer perfekt

Når noget passer perfekt er det jo skønt - men når det drejer sig om børnetøj betyder det også at det er for småt lige om lidt ... Sådan kan det gå når man er lidt sløv til at få sat knapper i nogle ellers færdigsyede bukser, der oprindeligt er syet til storebror på nu fire år!

Smækbukserne er skønne til Alfred med den flotte blå farve min mor har farvet et damask dynebetræk i, hvoraf noget af stoffet blev til disse bukser :-)

23. juli 2012

BM2012: Update 3

Så er det atter blevet tid til en BM-Update - for der er gået endnu en uge, hvor mange af de nu 46 bidragydere til årets Boys Month har lavet en masse nye skønne og inspirerende drengerelaterede indlæg.


Se alle de skønne drenge-giveaways her

Se også de mange drengeindlæg fra de første to uger i Update 1 og Update 2

Næste og sidste BM-Update kommer mandag d. 30. juli

Vil du også gerne bidrage til Boys Month skal du blot skrive en kommentar eller mail til mig. Læs mere på Boys Month-side og i det nye info-indlæg


BM2012: Drengeblog - Hjemme hos Clemme

Trine har bloggen Hjemme hos Clemme

og har skrevet følgende beskrivelse af bloggen:
Jeg har altid elsket at bruge mine hænder og eksperimenterer stadig med mange forskellige slags håndarbejde. Men i det daglige bruger jeg de fleste af mine kreative timer, på at strikke og hækle til mine veninders børn. De fleste af de børn er faktisk piger, og blogverdenen vælter jo af lækre pige-designs, så der har det aldrig været svært at finde inspiration.
I oktober 2009 fik jeg verdens lækreste nevø, Villum, og ham har jeg nydt at kreere drengeting til. Her har det dog krævet lidt mere arbejde, at finde lækre designs! Men jeg har fundet et par gode faste kilder til inspiration, og det har Frk. Turkis' Boys Month helt klar bidraget positivt til :) Nevøen er efterhånden blevet stor, og for meget arbejde og deraf manglen på tid, har mere end én gang gjort, at jeg har strikket bluser, som han er vokset fra, før jeg har fået dem
færdig :/ Men nu, ENDELIG, venter jeg mit første barn, og lykken vil, at det er en dejlig stor og stærk dreng, der planmæssigt kommer ud til os midt i august. Så nu er der igen anledning til at producere de helt små ting, som jeg rent faktisk har tid til at få færdige, og samtidig giver det anledning til at få lagt sidste hånd på et par af de projekter, som var oprindeligt var tiltænkt nevøen, men som nu kan bruges af nevøens lille fætter :)


Tak Trine for din deltagelse og bidrag til Boys Month


22. juli 2012

Bror poloshirts

Identiske poloshirts til drengene - fantastiske ikk´?!
Jeg er yderst tilfreds med dem og de passer drengene perfekt.

Magnus har arvet to skønne Ralph Lauren poloshirts som klæder ham rigtig godt og derfor har jeg længe gerne ville sy en poloshirt til ham - og nu jeg var i gang fik lillebror også en - for af en ½m lækkert finmasket "polo-stof" kan der netop blive til en str. 74 og str. 104.

Jeg syede dem færdige i aftes og kunne ikke vente med at tage billedet - så det er lidt mørkt og jeg har ikke fået strøget kraverne endnu. Netop kraverne er lidt svære at få pæne da de er syet i interlock. Jeg havde tilfældigvis en rest turkis interlock liggende og lige så tilfældigt havde jeg perfekt matchende knapper til.

Jeg håber snart at få tid til at sy flere poloshirts også vil gerne lave en DIY til jer - for jeg skulle nemlig selv lige lave et par sytest af knaplukningen da der er flere måder at sy den på, men hvor jeg foretrækker denne som jeg også synes er nemmest at få pæn.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...