14. december 2012

Flyvende ringbind

Inde i Aarhus' banegårdsbygning hænger der for tiden en masse farvestrålende fugle - lavet af ringbånd (og påklistrede fjer i alverdens farver). Billedet er af den ene af de to installationer, der på en kreativ - ja, måske endda kunstnerisk måde, forsøger at udbrede et budskab fra kommunen om, at vi som borgere aktivt skal nedbringe mændgen af papir, ved at tilmelde os digital post og i det hele taget bruge elektroniske dokumenter mere - fremfor ringbånd fyldt med papirer som vi pligtopfyldende gemmer i adskillige år udelukkende for at samle støv og optage plads.

Da jeg pendler til arbejde, har jeg set på disse fugle de sidste mange gange jeg er kommet på banegården. Jeg synes, at det er skønt med alternative måder at kommunikere vigtige beskeder på - og selvom jeg personligt ikke er god til at bruge E-boks (eller hvad den digitale postkasse nu hedder ...) så er jeg stor tilhænger af, at bruge mindre papir og tænke på miljøet. Desuden synes jeg, at ringbind er grimme at have stående - så det er en fin idé med fuglene og "Befri dine ringbånd"-slogannet.

Forøvrigt synes jeg, at loftet i sig selv ret flot og fuglene er en god anledning til at kigge op.

God weekend - og ja, juleferie for undertegnede :-)

Psst - hvis du skynder dig, kan du lige nå at være i lodtrækningen om den fine raket

2 kommentarer:

  1. Har godt set dem, de er super farverige

    SvarSlet
  2. Hvor ser det fint ud og hvor er det da et rigtigt budskab. Så kan man i samme ombæring lige afmelde alle de reklamer, der dumper ind af brevsprækken :)
    Rigtig god juleferie til dig.....

    SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...