11. oktober 2012

Ikke underligt, at han vokser!

Forleden var der denne besked i Alfreds madkasse. Han spiser mere end sin storebror og er umiddelbart ikke særlig kræsen. Dog er der selvfølge nogle ting han foretrækker og ja, rugbrød med leverpostej kan han spise meget af og på alle tider af døgnet!

7 kommentarer:

 1. efter vi har fået de rette hjælpemidler til Mads så grov æder han også igen. Synes det er en sød måde at gøre opmærksom på det :)

  SvarSlet
 2. Min Alfred spiser også rigtig meget :) Han får dog ikke madpakke med, men han er altid den der har spist flest portioner på tavlen :)

  SvarSlet
 3. skønt at de lige gør opmærksom på det :)

  SvarSlet
 4. Nogle gange er det som om "fanden tager ved" min datter og så spiser un rigtig meget. Min datter spiser normalt ikke så meget, men idag fx spiste hun to hele kartofler, jeg var fuldstændig paf, og det kan så fortsætte i nogle dage til hun går tilbage til sin "normale" appetit. Der må ske noget i de små kroppe:-) Men hvor er det sødt med sådan en lille seddel. Knus Heidi

  SvarSlet
 5. Nej hvor sødt! Virkelig fint!
  Jeg har osse en Alfred og han er osse den, der spiser klart mest her i familien... Nogen gange mere end de voksne...

  SvarSlet
 6. Hahaha, hvor er det sødt :-) Pædagogerne i Sigurds vuggestue spurgte den anden anden dag, om Sigurd ikke havde mæthedsfornemmelse - for mad spiser han MEGET af hos dem (de har virkelig dygtig køkkendame). Det har han dog, men det kan da også ses på vægten (17 kg og lige blevet to år), at han er glad for mad ;-) Men hellere lidt ekstra med end at det hele kommer med hjem igen. Dygtige Alfred :-D

  SvarSlet
 7. Hahaha hvor er det en sød besked. Og så er det jo bare skønt at Alfred spiser og spiser!
  Jeg håber iøvrigt du har det godt - jeg følger jo med så godt jeg kan her på sidelinjen i alle Smuksakkerierne, og glæder mig helt vildt til at se resultatet af det hårde arbejde I alle ligger i :)

  Kram Christina

  SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...