28. juli 2012

Endnu en uglebody

Ja, så fik jeg lidt sytid og fik syet endnu en body til Alfred. Denne er syet i jersey fra stof&stil, hvor den friske grønne rib passer godt til den muldvarpebrune (ser mørkere ud på billederne)

Der er kommet lidt aftensol med på billedet og farverne snyder lidt. Jeg har justeret lidt i mønsteret i forhold til den første body, men overordnet er det er fint mønster (Ottobre 1/2006)

Mærket i nakken er mindre vellykket da jeg er kommet til at stikke ned for tæt på kanten. Men ideen er nu god nok, - det skal bare gøres pænere næste gang :-)

5 kommentarer:

 1. Vil også igang med nogle bodyer til Gustav. Han går stort set ikke i andet end body og bukser, da han er et varmt barn, og derfor trives han ikke i for mange lag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det blev jo pludselig varmt! Alfred har kun haft body på de sidste dage - og burde egentlig have lavet dem kortærmede, men tænkte, at det var mere praktisk med langærmede

   Slet
 2. Hold nu op hvor er den flot! Thats it, en overlocker står nu øverst på min ønskeseddel, ja det har den faktisk gjort et stykke tid, men nu skal det altså være!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så meget som du syr vil du blive meget glad for en overlocker :-)

   Slet
 3. den er super flot... god kontrast med den grønne...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...