7. juli 2012

En 4-årig guldklump

I Magnus´ børnehave er der tre grupper - de 3-årige hedder rumpenisser, de 5-årige hedder løvehjerter og de 4-årige hedder guldklumper. Han vil jo altid være vores guldklump, men nu er han det også i børnehaven og det betyder meget for ham. Faktisk har han glædet sig til at blive 4 år i over et halvt år og spurgt til, hvornår han har fødselsdag - og de sidste uger er gået med at tælle ned til dagen han har vente på så længe og det er i dag!

Jeg ville egentlig have lavet en collage med billeder fra de sidste fire år, men I må nøjes med et par instagram-billeder. Vi har nemlig travlt med de sidste forberedelser inden familien kommer til kage og is - og desværre kommer det til at foregå indedøre (derfor oprydningen i går), men det skal nok blive en hyggelig dag alligevel :-)

8 kommentarer:

 1. Tillykke med din(jeres!) store dreng ;o).

  Håber I får en god dag!

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med ham, håber i har haft en rigtig god dag trods det lidt trælse vejr :)

  SvarSlet
 3. stort stort tillykke med guldklumpen :)
  KH Micha

  SvarSlet
 4. STORT TILLYKKE med ham, Chrsitine! Sikke en stor dreng, khan efterhånden er. Jeg glæder mig til at se dig tirsdag i uge 29.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med din guldklump:-)

  SvarSlet
 6. Tak for alle lykønskningerne - vi havde en dejlig dag, hvor det alligevel endte med at blive fantastisk vejr trods kedelig vejrudsigt, så både børn og voksne kom ud og nød sol og sommer :-)

  SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...