23. juli 2012

BM2012: Drengeblog - Hjemme hos Clemme

Trine har bloggen Hjemme hos Clemme

og har skrevet følgende beskrivelse af bloggen:
Jeg har altid elsket at bruge mine hænder og eksperimenterer stadig med mange forskellige slags håndarbejde. Men i det daglige bruger jeg de fleste af mine kreative timer, på at strikke og hækle til mine veninders børn. De fleste af de børn er faktisk piger, og blogverdenen vælter jo af lækre pige-designs, så der har det aldrig været svært at finde inspiration.
I oktober 2009 fik jeg verdens lækreste nevø, Villum, og ham har jeg nydt at kreere drengeting til. Her har det dog krævet lidt mere arbejde, at finde lækre designs! Men jeg har fundet et par gode faste kilder til inspiration, og det har Frk. Turkis' Boys Month helt klar bidraget positivt til :) Nevøen er efterhånden blevet stor, og for meget arbejde og deraf manglen på tid, har mere end én gang gjort, at jeg har strikket bluser, som han er vokset fra, før jeg har fået dem
færdig :/ Men nu, ENDELIG, venter jeg mit første barn, og lykken vil, at det er en dejlig stor og stærk dreng, der planmæssigt kommer ud til os midt i august. Så nu er der igen anledning til at producere de helt små ting, som jeg rent faktisk har tid til at få færdige, og samtidig giver det anledning til at få lagt sidste hånd på et par af de projekter, som var oprindeligt var tiltænkt nevøen, men som nu kan bruges af nevøens lille fætter :)


Tak Trine for din deltagelse og bidrag til Boys Month


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...