13. juni 2012

Så er jeg igang

Jeg fik min nye skønne gadget i går, men jeg måtte vente helt til i dag kl. 16 før jeg fik det nye simkort og lidt tid til at komme i gang med at opsætte mobilen.

Der er lige lidt man skal sætte sig ind i og vænne sig til når man får nyt 'legetøj' - men her er så det første iPhone blogindlæg + forsøger mig med instagram

7 kommentarer:

 1. Tillykke med det nye apparat...godt at være med på æbletrenden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, et æble om dage ... ;-)

   Slet
 2. Ej Christine. Er du ikke sød at fortælle mig hvordan du får sådan et stort flot billede på når du blogger fra iPhone. Synes jeg har prøvet alt. Mine læsere brokker sig over at mine billeder er så små at de ikke kan se detaljerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise - der er ikke så mange opsætningsmuligheder med blogger-app, men på forsiden/oversigt over indlæg er der nederst til højre et "hjul"=settings > image settings også kan du vælge str. på billedet.

   Jeg ved så ikke, hvordan man får billedet øverst i indlægget...

   Slet
  2. Ok. Jeg bruger nemlig blogpress som har flere muligheder. Bla link, udskudt posting, skriftstr mm. Men da kan man også ændre billedestr men i virkeligheden er der ikke forskel når de først ligger på bloggen. Lavede nemlig et forsøg i forgårs med tre indlæg med hver deres billedestr-indstilling. Men der var ingen forskel.
   Med blogger kan jeg godt få billederne større. Men der er ikke andre muligheder end at skrive og vedhæftebillede. Og ja du kan ikke flytte på billedet. Men hvis du finder ud af noget så sig endelig til. Vil gerne blive klogere på det her iPhone-bloggeri

   Slet
 3. Herligt legetøj. Jeg har haft min iPhone i nogle måneder nu, men jeg leger konstant. Skal prøve apps af mv.

  SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...