6. juni 2012

Baby med til stofkøb

Vi har været et smut i Stof og stil i dag. Alfred sidder i en hjemmesyet dobbelt lommeslynge i fleece, oprindelig syet til Magnus. Den er meget praktisk og nem at bruge - og jeg har hænderne fri til at putte en masse stof i vognen som jeg egentlig slet ikke mangler ...

Der kom også to kjolemønstre med hjem for jeg vil gerne til at gå i kjole nu hvor Alfred næsten ikke bliver ammet mere. Spørgsmålet er så bare, hvornår jeg skal få tid til at sy kjoler ...

8 kommentarer:

 1. Skønt med armene fri, kender alt for god det med tiden. Jeg er stadig helt høj på at at jeg fik lov til at sidde og sy i hele 3 timer i går, fik bare lavet så mange nye ting til Casper's værelse.

  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 2. 3 timer - nøj, hvor skønt :-) Sikke et dejligt værelse med skønne farver Casper har. Du må sige til, hvis du har lyst til at være med til Boys Month :-)

  SvarSlet
 3. Ja det er herligt at have armene fri...og så er det med at få skrabet noget stof sammen til lageret...man kan jo aldrig vide hvornår man kommer til at mangle!

  SvarSlet
 4. Skønt med armene fri, men det kan være farligt(læs "dyrt") i en stofbutik. :)

  Mvh. Pernille

  SvarSlet
 5. Det er bare det bedste at bære sit barn!! Og sikke en ide at sy sin egen slynge... hvis jeg er så heldig at få flere unger vil jeg også gøre det!!!
  Må vi ikke se hvad du købte??
  Hvis jeg kender dig ret, finder du tid til kjoleprojekter også....
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har syet næsten alle mine slynger selv. Disse lommeslynger er meget nemme at sy - så bare sig til, hvis du skulle få brug for nogle engang ;-)

   Slet
 6. Det er så dejligt ud med Alfred i slyngen, håber du får tid til at sy kjoler.

  SvarSlet
 7. Ja, slynger er både praktiske og en dejlig måde at have sit barn hos sig :-)

  SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...