20. februar 2012

Ikke kun sort

Som du kan se her så har jeg rigtig mange af de skønne sorte kvadratiske tegnebøger med en praktisk elastik. Jeg har skrevet med sølv på ryggen af dem alle og det har set rigtig fint ud - men nu har mange af dem fået nye titler og elastikken er blevet stiv på mange af dem fordi de ikke har været brugt i mange år.

På de tegnebøger jeg bruger mest for tiden, har jeg fjernet elastikken bagpå og indbundet dem i skønt tapet og papir.
Skitsebogen er forblevet sort. De fire andre har alle fået titler og jeg har nu fået et brændende ønske om at erhverve mig en Dymo fordi jeg nu har fundet et formål og dermed et behov for også at eje den. Det ville da være intet mindre end perfekt med titlerne på labels ...

Titlerne lyder "Blue Contrast", (Pattern)"Variations", "Black Flowers" og "Bedtime". Ja, jeg kan godt lide at kategorisere og navngive kategorierne - i hvert fald når det drejer sig om mine tegnebøger :-)

3 kommentarer:

  1. Skøn ide og kan kun forestille mig der kommer til at vrimle med fine, flotte streger og tegninger i de fine, flotte bøger:-)

    SvarSlet
  2. Hvor er de fine og ja du må da helt klart anskaffe en dymo.

    SvarSlet
  3. Tak :-) De er skam ved at blive fyldt med streger - og jeg kom til at bestille en Dymo efter jeg skrev indlægget i går ...

    SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...