25. oktober 2011

Allerede gået en måned!

Ja, tiden går - og det er i dag en måned siden at jeg fødte en lille lillebror. Hvis vi ser bort fra de to døgns genindlæggelse på Skejby pga. gulsot da han var 10 dage - så er det gået rigtig godt og nemmere end forventet at gå fra at være 3 til en familie på 4. Alfred er en nem baby og umiddelbart væsentlig nemmere end Magnus som spæd - men det har helt sikkert noget at gøre med, at det er anden gang og vi er mere rolige som forældre.

Alfred har i dag fået Mötörhead-blusen på som faderen købte til Magnus (Nick skal selvfølgelig til koncerten i Aalborg). Vi har ikke særlig meget købetøj og næsten ikke noget babytøj fra Magnus da det meste var arvetøj, der er givet videre. Men denne t-shirt (og andet "musik-tøj") er blevet gemt og se her - sammenligning af drengene begge 1 måned :-)
Udover blusen er der klart nogle ligheder - men også forskelle. Vi er ret spændte på om det er lighederne eller forskellene, der vil blive tydeligst på de to drenge fremover ...

5 kommentarer:

 1. ja tiden går sørme stærkt! Han er så kær!!

  SvarSlet
 2. Nøj jeg synes der er mange ligheder. Dejlige drenge!!

  SvarSlet
 3. Skønne fyre...man kan jo sagtens se de er søskende men selvfølgelig er der også forskelle det skal der jo være...

  SvarSlet
 4. Nøj hvor er han blevet stor. Og man er da ikke i tvivl om hvem moren er! ;-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med ham! Han er jo stadig en lille og fin rockstjerne, selvom det er tydeligt at se, at han er vokset siden sidst :) Jeg kan helt klart se ligheder mellem de to brødre, men har Alfred ikke arvet flere af dine asiatiske træk?
  Og tak for din kommentar og rådet med kamillete - jeg prøvede, men fik det spyttet lige tilbage i hovedet, så det var vist ikke lige Frejas smag... haha
  Kh Line

  SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...