1. august 2011

1. dag i børnehaven


Magnus har talt om at han skal i børnehave i næsten et halvt år og i dag var så den længe ventede dag. Han har været på besøg i børnehaven nogle gange før sommerferien, men det var alligevel ret duperende med alt det nye legetøj og især de mange store dinosaurer (der er et stort hit for tiden, da Ice Age 3 er ynglingsfilmen p.t.)

Han havde så travlt med den enorme mængde nyt legetøj, at han de første timer knapt ænsede de andre børn. Da børnehaven har været lukket de sidste to uger - så var det første dag for alle efter ferien og mange børn har stadig ferie. Det betød også at der ikke var så meget personale i dag og jeg derfor valgte at blive sammen med ham hele dagen - for han ville jo ikke hjem!
 
 
Allerede ved middagstid så han træt ud, men han har ikke sovet lur den sidste måneds tid og kæmpede sig igennem dagen og eftermiddagen, hvor faderen endelig kom hjem til ham - så de kunne nå at spille et par numre på x-boxen inden han faldt om.
 
 
Selvom det også var en lang dag for mig - så nåede jeg at sy to t-shirts til ham mens han var i bad. Den grøn/hvide han har på her og en anden med biler kan han få på i morgen - for der må flere t-shirts til da det godt nok er blevet sommer igen!

3 kommentarer:

  1. Det er bare så hårdt at starte i børnehave med alle de indtryk som skal bearbejdes, men det lyder til at han tog det i stiv arm på trods af trætheden:-)
    Kh. Louise

    SvarSlet
  2. Ja, der er ikke noget at sige til, at han blive træt - men håber og tror på, at han bliver rigtig glad for at gå i børnehave :-)

    SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...