15. februar 2011

Retrostof til salg

Ja, det er ikke mig, der sælger det - men Nadia. Hun sælger ud af hendes kæmpe lager af skønne retrostoffer (trendsales-annonce slettet).

Nadia og jeg skal dele stand til Forårsmarkedet i Ridehuset 18.-20. marts. Vi bor tæt på hinanden her i Århus og i dag var jeg inviteret på kaffe og kreahygge - og mødte dette syn, da jeg trådte ind på hendes værelse:

Sikke en orden! Og sikke en samling af skønne stoffer (og hun har meget mere end disse sirligt stablede lækkerier!) Alt mit stof ligger rimelig pænt, men på hylder bag låger og i store skuffer og kasser, hvor der ikke er frit udsyn til, hvordan det er stablet - og tak skæbne for det; for jeg kan på ingen måde hamle op med sådan en orden!

Og Nadias kommentar var så: Orden? - nej, det roder faktisk lidt - jeg plejer at have det meget mere farvesorteret ...!

Meget mere om Forårsmarkedet senere - hvor vi også får selskab af min veninde Jeanette. Vi glæder os meget og er alle i fuld gang med at producere en masse skønne ting til vores stand :-)

1 kommentar:

  1. Hvor urimeligt at smide sådan et link til fine stoffer;-) --- hrmpfhh!! Dét har jeg jo slet ikke penge til!! Men ihhh så mange fine der er! :-)
    Knus

    SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...