21. januar 2011

Uvished sucks!

Æv ... dagen begyndte ellers fint i går, men blev op ad dagen mere og mere rodet og kompliceret ...

Jeg har her i januar brugt rigtig megen energi på at finde ud af om det vil være muligt for mig at supplere min cand.mag. i Dansk med nogle pædagogiske fag, der vil gøre det muligt for mig at undervise mere specialiseret, f.eks. som Dansk som andetssprogs-lærer.

Og efter riiiigtig mange telefonsamtaler med nærmest hele staben på VIA University College - så fik jeg lavet et selvtilrettelagt studieforløb til forårssemesteret. YES - jeg var glad og spændt på at komme i gang ... men de fleste ting går desværre ikke så let her i livet - i særdeleshed ikke når offentlige instanser er involverede ... Så nu skal jeg alligevel vente på sagsbehandling af min ansøgning :-(

Troede ellers at jeg kunne gå rigtig glad til weekend - men nej ... En masse uvished og et hoved fuld af snot, er hvad jeg må tage til takke!

Nå, men det kan nu alligevel godt gå hen at blive en god weekend. Magnus og jeg skal nemlig over til mine forældre, hvor vi ikke har været siden jul. Det bliver godt med noget frisk luft og adspredelse fra Århus :-)

God weekend til alle derude :-)

1 kommentar:

  1. Jeg håber virkelig for dig, at det falder på plads.
    God weekend.

    SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...