4. september 2010

Stjernenørden ...

Det er ingen hemmelighed, at jeg er glad for stjerner - og hvert år fletter jeg temmelig mange stjerner af gavebånd i alverdens farver og størrelser.
I skal nok senere blive eksponeret for min lettere maniske orden jeg har til mine stjerner - de er opdelt i seperate kasser - farver og størrelser, tofarvede og halve - med og uden ophængningstråd - og der er RIGTIG mange ...

Jeg laver nye farvetemaer hvert år - og derfor laver jeg nye stjerner til hver jul på trods af, at jeg allerede har kasser med færdige stjerner ... I løbet af julen giver jeg så også mange stjerner væk så der skal jo fyldes op igen ;-)

I år skal jeg have lavet ekstra mange stjerner - og er defor allerede i august begyndt at flette stjerner! Jeg skal nemlig på julemarked i Ridehuset(Århus), hvor det er oplagt at have stjernerne med - men nu får vi se om jeg når at få lavet nok!

Målet er, at der skal være to kasser á 25 stjerner i hver farve og nogle blandede kasser - dvs. 50 x sølv, guld, blå, rød, grøn, sort og div. blandede + andre kasser med mindre stjerner = MANGE stjerner ...

Som sagt har jeg heldigvis mange færdigflettede stjerner på lageret - men skal stadig have flettet temmelig mange!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...