4. juni 2010

Husk Holm Mølle-marked i morgen!

Så er det i morgen at der er kunsthåndværkermarked på Holm Mølle Pension. Her er det meste af det jeg har med:

Og i modsætning til Ridehusstanden, hvor jeg var i tvivl om der var for meget eller for lidt - så er jeg ikke i tvivl denne gang: der er ALT for meget ... 
Det er kun én dag og det er væsentligt mindre, men dermed også hyggeligere end i Ridehuset. Min far og jeg var nede og stille borde op (vi skal selv medbringe alt) mens min mor passede sønnen. Indtil nu er det ret tomt for vi venter med at stille tingene an til i morgen tidlig. 
Det er i en gammel staldbygning med en masse træbjælker både vertikalt og horisontalt. Min mor har tæpper og smykker med (se mere her).
Udenfor er en dejlig gårdsplads, hvor der kommer madstande m.v.

Og her er så resultatet af, hvad mit elefantstof skulle bruges til: 8 forskellige suttekæder:

Ja, jeg er jo selv ret vild med dem! På billedet er de dog ikke helt færdige - clipsne skal syes fast i hånden, hvilket jeg har gjort her til aften (faktisk er det min mor, der har syet de fleste - da jeg havde andet at se til, se nedenunder)

Det meste af aftenen er gået med at lave visitkort - for jeg havde selvfølgelig glemt mine ellers fine turkise visitkort derhjemme ... 

Uden overlocker og stof - måtte jeg ned i den lokale stofpusher og prøve at finde noget anvendeligt. Der var dog ikke noget i turkis, men jeg fandt noget andet i blå nuancer + sort. Alternativt har jeg skåret en masse kort ud i karton og syet stof på med turkis zigzag - og endt med disse "sidste-øjebliks-visitkort":

Det er blevet til 32 og ja, alle er skrevet i hånden! Jeg kan bedre lide mine andre visitkort, men disse er da også lidt sjove og vel bedre end ingenting!

Nu får vi se, hvor mange glade og købelystne besøgende vi får i morgen. Vejret skulle blive fint og jeg glæder mig meget. Tror under alle omstændigheder at det bliver en god dag - og hyggeligt at være afsted sammen med min mor.

Ellers må I alle have en dejlig weekend :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...