27. juni 2010

En dag i haven

Mine forældre er på ferie - men vi har lovet at kigge forbi og se til katten og haven. Nick og Magnus stod for vandingen af køkkenhaven og hvad de ellers synes så ud til at trænge til vand. Jeg ledte efter slemme snegle, der desværre har invaderet min mors køkkenhave - men heldigvis var der ikke så mange.
Da vi skulle køre hjem fik Magnus lov til at prøve at sidde hos far og køre et par gange rundt på gårdspladsen og dytte løs - ikke faderens bedste træk, men drengen nød det liige indtil moderen var nødsaget til at trække ham ud og få ham noget modvilligt placeret i hans autostol (hvor han "høre hjemme")

Vi har haft en skøn dag hos mine forældre - selvom Magnus nu syntes, at det var mærkeligt, at mormor og morfar ikke var der.

Håber I andre også har haft en dejlig søndag :-)

2 kommentarer:

  1. kan da godt forstå Magnus syntes det var underligt at være i mormor og morfars hus og så var de der ikke...her har vi haft havedag, også, heldigvis har vi ikke nogen "slemme snegle" endnu

    SvarSlet
  2. Ja - han kaldte og kaldte på dem!

    Pris dig lykkelig for at du ingen slemme snegle har - de er frygtelige! Inden de tog på ferie fandt vi omk. 200 og de æder alt... :-(

    SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...