14. marts 2010

Så er det blevet søndag

- og det betyder at Sofie skal have sin kjole i dag. Håber hun bliver glad for den og at den passer!
Her er gavens indhold: kjolen og et Hello Kitty stofnet + tilhørende kort.
Kjolen er desværre lidt krøllet selvom jeg har strøget den - men den skal alligevel vaskes og stryges igen inden brug.

Også er gaven blevet pakket ind i mørkelilla silkepapir med et smalt, lyserødt kantbånd og en sløjfe af grossgrain-bånd.

En "blød pakke" behøves jo ikke at være kedelig - og Sofie (og hendes mor) plejer at blive glad for mine hjemmelavede gaver.

4 kommentarer:

 1. Der findes ikke noget bedre end gaver hvor der er gjort noget ud af indpakningen. En lille pige må da blive glad for sådan en...

  SvarSlet
 2. Jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af gaveindpakningen - og mente at nu er Sofie gammel nok til at sætte pris på det; og hun blev meget glad for gaven og pakkede den forsigtigt op :-)

  SvarSlet
 3. Tilføjes skal det jo også...at hun blæste rundt i sin fine kjole, da dørene blev åbnet for alle de andre 10 prinsesser, der kom for at fejre hende.
  Kjolen er så fin; med t-shirt, leggings eller jeans under her i det kolde forår - og når så solen nærmer sig og står højt på himlen skal den naturligvis kombineres med en fin lille bøllehat...og når solen siger godnat, så er den fin med en lille cardigan over:-)
  Kram svigerinden

  SvarSlet
 4. Hej Britt

  Dejligt, at hun er glad for kjolen og at hun er nået en alder, hvor hun gerne vil have hjemmesyet tøj. Når det bliver rigtig forår og sommer - skal hun selvfølgelig have flere kjoler :-)

  SvarSlet

Det er altid dejligt med en lille hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...